avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca am depus un dosar la avocat și mi sa cerut un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca am depus un dosar la avocat și mi sa cerut un onorariu ...

Daca am depus un dosar la avocat și mi sa cerut un onorariu și am platit iar după 2 săptămâni mi sa mai cerut un onorariu dublu față de primul este corect?
~ Conținut șters la cerere ~
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
asta daca nu ati venit cu completari.
aveti contract ? cand ati platit, ati platit in baza unui contract ? cititi-l.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De unde sa ghicim.noi ce ati discutat cu av,ce intelegere ati făcut etc.Ati achitat un onorariu pt studiu /,,consultație,acum.vi se cere un onorariu pt instanța?Poate în urma studierii actelor se impun demersuri care necesită timp si efort.Incercati să explicați ce suma ati achitat pt ce anume etc.Daca nu va convine suma ceruta puteti cauta si alte oferte..
Ultima modificare: Luni, 24 Mai 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorarii emil21 emil21 cam cum se procedeaza cu avocatii. Daca vreau un avocat sa acheteze o posibila mostenire ,detin acte de casatorie acte de deces al defunctului . El sa afle ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat Conductor74 Conductor74 Mi s-a cerut pentru apel același onorariu ca pentru procesul inițial, este normal? Eu știam ca pentru recurs se plătește la jumătate celui inițial (vezi toată discuția)
Partener recuperare creante Ioana_Duca Ioana_Duca Buna seara, Suntem in cautarea unui partener privind recuperarea creanțelor de la o serie de clienti. Ma poate ajuta cineva din Bucuresti, in acest ... (vezi toată discuția)