avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. va rog sa ma ajutati cu un raspuns la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea. ...

Buna ziua. va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea.
Pe casa si curtea mea am un contract de vanzare-cumparare de la parintii mei, cu clauza de uzufruct, contract incheiat inaintea casatoriei. M-am casatorit de 5 ani si as vrea sa il trec si pe sot in acte. cum as putea sa procedez? ce posibilitati exista? sau exista vreo posibilitate sa trec direct copilului de 3 ani si noi sa fim trecuti ca si tutori? va rog sa ma ajutati cu un raspuns. multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:07, 24 Mai 2021
Dacă e contract cu clauza de întreținere pt parinti nu poate vinde fără acordul acestora...sunt obligații corelative

gi-jane2 a scris:

Care intretinere, doamna ?
Unde sa fie trecut cu acordul parintilor?
Antoanela Geaman a scris:

Soțul poate fi trecut cu acordul părinților dvs.copilul minor nu, deoarece nu poate presta întreținerea...

Dacă e contract cu clauza de întreținere pt parinti nu poate vinde fără acordul acestora...sunt obligații corelative

gi-jane2 a scris:

Care intretinere, doamna ?
Unde sa fie trecut cu acordul parintilor?
Antoanela Geaman a scris:

Soțul poate fi trecut cu acordul părinților dvs.copilul minor nu, deoarece nu poate presta întreținerea...

nu scrie de vreo clauza de intretinere si 2, se poate vinde nuda proprietate fara acordul parintilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! am si eu o intrebare, detin prin contract de vanzare ... Cosmin9095 Cosmin9095 Buna seara! Am si eu o intrebare, detin prin contract de vanzare cumparare,nuda proprietate a unui apartament iar parintii mei detin fructul viager! Daca ... (vezi toată discuția)
Donatie fefe48 fefe48 buna seara.daca parintele unic doneaza unicului copil un imobil poate contesta cineva din familie acest act? actul de donatie se intocmeste si se elibereaza de ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil Nico Trupoiu Nico Trupoiu Buna seara,sunt intr-o situatie complicata.Am act de vanzare-cumparare pe casa socrilor mei.In acest moment mai traieste doar soacra mea care are ... (vezi toată discuția)