avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca imi pun lichidarea la zi la o firma si plec la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca imi pun lichidarea la zi la o firma si plec la alta firma,ce ...

Daca imi pun lichidarea la zi la o firma si plec la alta firma,ce se intampla cu concediul de odihna?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:41, 24 Mai 2021
Zilele de CO neefectuate la societatea la care ati incetat /veti inceta c.i.m.se vor compensa in bani la incetarea raportului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna florincristea07 florincristea07 Mai am 12 zile C.O. neefectuat,din 2014.Am cerut societății la care lucrez,sa îmi plătească,aceste zile,dar mi s-a spus că nu se poate,numai la ... (vezi toată discuția)
Este posibil??!??! georgika georgika Vreau sa plec de la firma unde lucrez...intre timp eu am depus CV pt un alt job, vreau sa stiu in momentul in care o sa fiu chemata la celalalt job (God help ... (vezi toată discuția)
Compensare in bani a concediului de odihna neefectuat pentru salariat detasat Cristinaa10 Cristinaa10 Buna ziua. In perioada 22.05.2014-21.05.2015 (12 luni) am fost detasata cu Ordin de detasare de la o firma particulara la un Minister. Din cauza volumului ... (vezi toată discuția)