avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sunt președinte la o asociație de proprietari.am un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sunt președinte la o asociație de proprietari.am un număr ...

Sânt președinte la o asociație de proprietari.am un număr de telefon care este al meu personal ,nefiind public sau platit de asociație.ma suna o persoana la o oră târzie ,pretinzând că a aflat de numărul meu de la o alta persoana.poate fii o încălcare a gdpr?
Cel mai recent răspuns: Antik , utilizator 21:52, 24 Mai 2021
Da , e ca si cum dvs ati pierdut cartea de imobil si o autoritate va solicita sa o aratati . Culmea nu se mai dau sanctiuni pentru nepastrarea cartii de imobil . Este aceasi chestiune si cu sunatul la ore tarzii .
Ultima modificare: Luni, 24 Mai 2021
Antik, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini multi si recalcitranti in apartament inchiriat cosmin9 cosmin9 sunt vecin cu un ap inchiriat de 2 camere, locuit in prezent de 5 persoane a caror \"activitate\", daca ai noroc, inceteaza doar intre 2 si 6 am. singura ... (vezi toată discuția)
Acuza pe usa blocului, ce pot face? angelguard angelguard Buna ziua, In seara asta am gasit lipita pe usa blocului o coala A4, semnata de presedintele asociatiei de proprietari in care erau date cateva recomandari ... (vezi toată discuția)
Deranjarea ordinii publice Ion_g Ion_g Buna ziua, Va scriu pentru ca la noi incartier deranjarea linistii dincolo de ora permisa de lege, care din ce stiu este ora 22:00, este un lucru des ... (vezi toată discuția)