avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sunt președinte la o asociație de proprietari.am un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sunt președinte la o asociație de proprietari.am un număr ...

Sânt președinte la o asociație de proprietari.am un număr de telefon care este al meu personal ,nefiind public sau platit de asociație.ma suna o persoana la o oră târzie ,pretinzând că a aflat de numărul meu de la o alta persoana.poate fii o încălcare a gdpr?
Cel mai recent răspuns: Antik , utilizator 21:52, 24 Mai 2021
Da , e ca si cum dvs ati pierdut cartea de imobil si o autoritate va solicita sa o aratati . Culmea nu se mai dau sanctiuni pentru nepastrarea cartii de imobil . Este aceasi chestiune si cu sunatul la ore tarzii .
Ultima modificare: Luni, 24 Mai 2021
Antik, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini multi si recalcitranti in apartament inchiriat cosmin9 cosmin9 sunt vecin cu un ap inchiriat de 2 camere, locuit in prezent de 5 persoane a caror \"activitate\", daca ai noroc, inceteaza doar intre 2 si 6 am. singura ... (vezi toată discuția)
Acuza pe usa blocului, ce pot face? angelguard angelguard Buna ziua, In seara asta am gasit lipita pe usa blocului o coala A4, semnata de presedintele asociatiei de proprietari in care erau date cateva recomandari ... (vezi toată discuția)
Gdpr si cartea de imobil Florin123123 Florin123123 Am avut conflicte cu sefa de scara si inca am, mi s-a spus de la asociatie ca trebuie sa ma trec in cartea de imobil care este la aceasta. Pot face ceva cu ... (vezi toată discuția)