avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Girant decedat CAR...
Discuție deschisă în Executare silită

Girant decedat CAR...

Bună seara. Soacră-mea a decedat în urma cu o luna și printre acte i-am găsit niște notificari de plata a unor credite la CAR-uri, credite la care ea a participat în căutate de girant. Soțul este unicul moștenitor, exista posibilitatea ca noi sa fim nevoiți sa plătim datoriile dacă imprumutatul nu o mai face? Dacă la data succesiunii nu exista nicio executare silita activa dar ea intervine ulterior se mai poate ca soțul sa fie pasibil de poprire sau de plata? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:42, 25 Mai 2021
nu, girantul gira personal in timpul vietii, datoria nu e a ei si nu se transfera la mostenitori, mai ales ca la data asta, nu se pune problema de neplata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Împrumutat decedat, girant decedat: există posibilitatea ca moștenitorii girantului să fie obligați la plata creditului? Constantin_Lucian Constantin_Lucian Buna seara, mama mea (decedata in 2014) a girat o persoana (decedata in prezent) la un CAR. Exista posibilitatatea ca eu in calitate de moștenitor al girantei ... (vezi toată discuția)
Credit bancar, titular decedat florentinabizdiga florentinabizdiga Buna tuturor. am o problema legata de un credit bancar facut de soacra-mea in 2012. A scos bani din banca 7000 lei FARA CA NOI, COPII CARE LOCIUAM CU EA SA ... (vezi toată discuția)
Executare silita Lorena_Teo Lorena_Teo Buna ziua. Am o intrebare. Cumnatul meu a cumparat acum 2 ani un laptop de la o firma si i-au stat ca giranti sotul meu si soacra mea. Insa cumnatul meu nici ... (vezi toată discuția)