avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Adresă noua a imobilului cadastrat. Buna dimineata! ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Adresă noua a imobilului cadastrat. Buna dimineata! Îmi puteți ...

Adresă noua a imobilului cadastrat.
Buna dimineata!
Îmi puteți spune, vă rog,unde trebuie să mă adresez și ce trebuie să fac pentru a actualiza noua adresă pentru imobilul deja cadastrat și intabulat? Am primit recent un nou număr poștal pentru casa în care locuiesc și pentru care am cadastru și intabulare făcute anul trecut dar pe un alt număr poștal și nu știu cum trebuie să procedez pentru actualizare.
Vă mulțumesc.
Cu stimă.
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 12:05, 25 Mai 2021
Adeverinta de la primarie.

Cerere la BCPI cu adeverinta si taxa 60 de lei.
Cerea către Primăria Capitalei?
Vă mulțumesc
Adeverinta o luati de la primaria.

Cererea o adresati BCPI - Biroul de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot intabula un teren? ana-domnica ana-domnica am un teren cumparat din anul 2006 cu contract vanzare- cumparare prin notar, dar in momentul respectiv terenul era extravilan , ulterior primaria l-a ... (vezi toată discuția)
Intabulare in urma donatiei roxana69 roxana69 Am obtinut un imobil prin donatie si nu stiu daca trebuie sa-l intabulez pe numele meu si cat costa numai intabularea avand in vedere ca apartamentul are ... (vezi toată discuția)
Intabulare si cadastru - copii legalizate si utilizarea lor... ContSters227521 ContSters227521 Buna ziua, Am contractul de proprietate dar nu am intabularea si cadastrul (le-am pierdut)... #-o si nu stiu unde si cui sa ma adresez pentru a le obtine... ... (vezi toată discuția)