avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Se incalca Legea 263/2010 de catre Inspectoratele ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Se incalca Legea 263/2010 de catre Inspectoratele Scolare? Profesorii sunt pusi sa spuna ca nu vor reveni asupra cererii dar Legea 263/2010 mentioneaza ca in termen de 30 zile pot renunta la decizia de pensionare anticipata partiala. faca cerere in care s

Se incalca Legea 263/2010 de catre Inspectoratele Scolare? Profesorii sunt pusi sa faca cerere prin care sa mentioneze ca nu vor renunta asupra ei pe cand Legea 263/2010 prevede ca se poate renunta la decizia de pensionare anticipata partiala in termen de 30 zile. Poate incalca vreo metodologie legea?
Ultima modificare: Marți, 25 Mai 2021
JOHNVASILE, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:26, 25 Mai 2021
Nimeni nu va poate impune sa depuneti o astfel de cerere ... Legea prevede ca, in termen de 30 de zile de la comunicare, decizia de pensie poate fi anulată la cererea titularului.
Ultima modificare: Marți, 25 Mai 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt nascuta in 1963 si lucrez din 1982. vreau sa ... Adrianacris Adrianacris Buna ziua, sunt nascuta in 1963 si lucrez din 1982. Vreau sa ma pensionez anticipat partial (PAP). Va rog sa-mi spuneti daca obtin decizia de PAP, trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Am primit decizia de pensionare anticipata partial dar vreau ... Sorin Real Sorin Real Am primit decizia de pensionare anticipata partial dar vreau sa-mi continui serviciul la actualul meu de munca deoarece nu imi convine cuantumul pensiei . Cat ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partial menecut05 menecut05 Cum poate fi anulata o decizie de pensionare anticipata partial si in cat timp poate fi solicitat? Multumesc foarte frumos. (vezi toată discuția)