avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 333 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Am de platit o amendă penală până pe 6 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Am de platit o amendă penală până pe 6 martie ...

Buna ziua! Am de platit o amendă penală până pe 6 martie 2021. Mai am două amenzi contravenționale mai vechi neplătite. Trebuie sa plătesc întâi pe acelea și apoi amendă penală? Sau pot plati întâi amendă penală? Și mai târziu cele contravenționale?
Cel mai recent răspuns: safriduo1983 , utilizator 09:21, 26 Mai 2021
Amenda penala se poate transforma in inchisoare daca nu ati achitat-o in termen de 3 luni de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare.
Mă interesează dacă mă duc la trezorerie sa platesc amenda penală, mă obligă să plătesc amenzile contravenționale întâi și apoi să o pot plati pe cea penală?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Amenda penala se poate transforma in inchisoare daca nu ati achitat-o in termen de 3 luni de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere anulat ContSters210142 ContSters210142 acum 2-3 ani mi s-a anulat permisul de conducere , trec peste toate formalitatile..alcooltest,etc...si ajung cand am terminat infatisarea in instanta cu o ... (vezi toată discuția)
Amenda penala Banika Banika Se poate transforma amenda penala in inchisoare in caz ca nu e platita? Conditii? (vezi toată discuția)
Amenda penala LBeatrice LBeatrice Cum scap de inchisoare ptr neplata amenzii penale pot primi cu suspendare? (vezi toată discuția)