avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca mi-am facut o casa pe terenul soacră-mii si nu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca mi-am facut o casa pe terenul soacră-mii si nu avem acte sotul ...

Daca miam facut o casa pe terenul lu soacra si nu avem acte sotul meu a murit si ma dat afara ce pot face
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeți la un av pt a discuta situatia si a vedea ce variante aveti,în principiu puteti solicită o parte din contravaloarea lucrărilor efectuate .
Da am inteles dar casa am facuto in preuna cu sotul meu si avem si o fetita in preuna sintem lecitim cununati lucurile care este in casa nu vrea sa miledea ce pot face sau unde trebuie sa merg
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti ce face, decat sa va cautati o alta locuinta.
Din moment ce ati construit casa pe terenul soacrei, fara autorizatie de construire si fara ca socrii sa va fi facut acte, din punct de vedere legal, casa este a socrilor.
Cel mult puteti recupera o parte din investitii, cu conditia sa aveti dovezi in acest sens (bonuri, chitante, facturi, martori etc.).
Pentru asta, trebuie sa contactati un avocat, sa deschdeti o actiune in instanta si sa prezentati dovezi.
Ultima modificare: Joi, 27 Mai 2021
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are dreptul la partaj succesoral? danut74 danut74 vreau sa stiu daca sora vitrega a sotului meu are dreptul la partaj succesoral...situatia este urmatoarea:socrul meu cand sa casatorit a luato pe soacramea ... (vezi toată discuția)
Casa mostenire fodoretelkaeva fodoretelkaeva Bună seara, aş dori un răspuns la următoarea problemă. în anul 1993 s-a început contruirea unui garaj în curtea casei socrilor-pământul ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa fara acte SANTIER SANTIER Buna ziua! Impreuna cu sotia avem o casa construita de noi pe terenul socrului meu, in prezent decedat. Sotia lui traieste, si suntem 3 copii. Ceilalti 2 ... (vezi toată discuția)