avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Lucrez în cadrul DGASPC și ca urmare a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Lucrez în cadrul DGASPC și ca urmare a reorganizării ...

Bună ziua! Lucrez în cadrul DGASPC și ca urmare a reorganizării a avut loc o reducere de personal pt anumite posturi. Unul din centre a fost desființat iar activitatea acestuia a fost preluată de alt centru unde am fost detașați. Proiectul a fost aprobat în aprilie a.c de consiliul local fiind subordonați primăriei. Nu am primit decizia de concediere,dar urmează. Prin urmare angajații centrului desființat urmează sa primească notificări...eu fac parte dintre aceștia și sunt în izolare la domiciliu deoarece sunt pozitiv la testarea cu PCR. Care sunt soluțiile pt situația mea? Nu ma pot prezenta la examen din această cauză și trebuie sa semnez acea notificare? Cum se procedează??? Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:13, 30 Mai 2021
Notificarea vi se poate comunica si prin posta.
Stiu ca pot primi prin poșta, dar eu ce fac? Ma pot prezenta la examen? Sunt izolată
Despre ce examen vorbiti ?
centrul nostru s-a desființat fiind pteluati de alt centru,angajații fiind detașați la alte centre din cadrul acestui serviciu. Personalul centrului care s-a desființat, urmează sa primească notificarile și probabil preavizul. Centrul nostru s-a desființat dar au înființat posturi noi în alte centre...posturi vacante ( acolo unde lucram în prezent s-au acceptat posturi dar trebuie să dăm examen, dacă vom fi mai multe persoane decât locurile existente)
În aceasta situație ce fac eu? Asa cum am spus sunt izolată la domiciliu.
Dacă sunteți în izolare, nu puteți fi prezenta la examen.

Alte discuții în legătură

Restructurari in invatamant ContSters136220 ContSters136220 Buna seara, In invatamantul din Brasov la fiecare Scoala exista Centru contabil adica contabilitate , in urma reorganizarii s-au desfiintat Centrele ... (vezi toată discuția)
Concediere gravida Cornelia2016 Cornelia2016 Sunt insarcinata in 17 saptamani iar de curand sindicatul a primit notificare ca firma la care lucrez va intra in reorganizare administrativa si restructurare. ... (vezi toată discuția)
Notificare de preaviz catalinaburlacu catalinaburlacu Buna ziua! Am nevoie de sprijin in a solutia o problema. Sunt angajata cu Contract de munca pe perioada nedeterminata la o companie. In 22 iulie am instiintat ... (vezi toată discuția)