Bună ziua! Lucrez în cadrul DGASPC și ca urmare a reorganizării a avut loc o reducere de personal pt anumite posturi. Unul din centre a fost desființat iar activitatea acestuia a fost preluată de alt centru unde am fost detașați. Proiectul a fost aprobat în aprilie a.c de consiliul local fiind subordonați primăriei. Nu am primit decizia de concediere,dar urmează. Prin urmare angajații centrului desființat urmează sa primească notificări...eu fac parte dintre aceștia și sunt în izolare la domiciliu deoarece sunt pozitiv la testarea cu PCR. Care sunt soluțiile pt situația mea? Nu ma pot prezenta la examen din această cauză și trebuie sa semnez acea notificare? Cum se procedează??? Multumesc mult!
centrul nostru s-a desființat fiind pteluati de alt centru,angajații fiind detașați la alte centre din cadrul acestui serviciu. Personalul centrului care s-a desființat, urmează sa primească notificarile și probabil preavizul. Centrul nostru s-a desființat dar au înființat posturi noi în alte centre...posturi vacante ( acolo unde lucram în prezent s-au acceptat posturi dar trebuie să dăm examen, dacă vom fi mai multe persoane decât locurile existente)
În aceasta situație ce fac eu? Asa cum am spus sunt izolată la domiciliu.