avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Lucrez în cadrul DGASPC și ca urmare a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Lucrez în cadrul DGASPC și ca urmare a reorganizării ...

Bună ziua! Lucrez în cadrul DGASPC și ca urmare a reorganizării a avut loc o reducere de personal pt anumite posturi. Unul din centre a fost desființat iar activitatea acestuia a fost preluată de alt centru unde am fost detașați. Proiectul a fost aprobat în aprilie a.c de consiliul local fiind subordonați primăriei. Nu am primit decizia de concediere,dar urmează. Prin urmare angajații centrului desființat urmează sa primească notificări...eu fac parte dintre aceștia și sunt în izolare la domiciliu deoarece sunt pozitiv la testarea cu PCR. Care sunt soluțiile pt situația mea? Nu ma pot prezenta la examen din această cauză și trebuie sa semnez acea notificare? Cum se procedează??? Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:13, 30 Mai 2021
Asta știam ca nu ma pot prezenta la examen...întrebarea e alta... cf legii dacă sunt în izolare și nu ma prezint ma pot da afară? Asta doresc sa aflu.
Da, puteti fi concediata pentru motive ce intervin ca urmare a reorganizarii judiciare, a falimentului sau a dizolvarii angajatorului, in conditiile legii.
Doar un centru a fost desființat din toată instituția..ma incadrez la alin 2 din ar 60 CM sau alin 1? Din câte știu preavizul se poate emite dacă ma incadrez la alin 2..Unde ma încadrez? Va multumesc frumos pt ajutorul dvs!!
alin.2 al art.60C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurari in invatamant ContSters136220 ContSters136220 Buna seara, In invatamantul din Brasov la fiecare Scoala exista Centru contabil adica contabilitate , in urma reorganizarii s-au desfiintat Centrele ... (vezi toată discuția)
Concediere gravida Cornelia2016 Cornelia2016 Sunt insarcinata in 17 saptamani iar de curand sindicatul a primit notificare ca firma la care lucrez va intra in reorganizare administrativa si restructurare. ... (vezi toată discuția)
Notificare de preaviz catalinaburlacu catalinaburlacu Buna ziua! Am nevoie de sprijin in a solutia o problema. Sunt angajata cu Contract de munca pe perioada nedeterminata la o companie. In 22 iulie am instiintat ... (vezi toată discuția)