avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Succesiunea pentru un anumit bun imobiliar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Succesiunea pentru un anumit bun imobiliar trebuie ...

Buna ziua!
Succesiunea pentru un anumit bun imobiliar trebuie facuta in mod obligatoriu la acelasi notar la care s-a facut succesiunea si pt alte bunuri imobiliare apartinand aceleiasi persoane defuncte? Noi, mostenitorii, vrem sa schimbam notarul.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 17:37, 28 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In general, da, pentru că acolo este înregistrat dosarul succesoral.
Prin excepție, puteti solicita transferul dosarului succesoral, dar notarul 1 trebuie să fie de acord să predea dosarul notarului 2, notarul 2 trebuie să fie de acord să îl preia, iar transferul se face prin intermediul Camerei Notarilor Publici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare notar Mircea400 Mircea400 Buna ziua. Mama mea vrea sa faca o dezbatere de mostenire. Am fost impreuna la un notar public, ales de noi si acolo am aflat ca nu putem face formele legale ... (vezi toată discuția)
Succesiune Ralu-PNRG Ralu-PNRG Buna ziua,! Am facut succesiunea dupa bunici la un notar, fiind singura mostenitoare, dar s-a strecurat o omisiune din partea lor si unul din bunuri nu a fost ... (vezi toată discuția)
Succesiune amcristi amcristi Vreau sa fac succesiunea dupa decesul tatalui meu.am vorbit cu un notar care imi este si ruda dar intre timp am primit o instiintare ca trebuie sa merg la alt ... (vezi toată discuția)