Buna ziua!
Succesiunea pentru un anumit bun imobiliar trebuie facuta in mod obligatoriu la acelasi notar la care s-a facut succesiunea si pt alte bunuri imobiliare apartinand aceleiasi persoane defuncte? Noi, mostenitorii, vrem sa schimbam notarul.
raluk0207
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
In general, da, pentru că acolo este înregistrat dosarul succesoral.
Prin excepție, puteti solicita transferul dosarului succesoral, dar notarul 1 trebuie să fie de acord să predea dosarul notarului 2, notarul 2 trebuie să fie de acord să îl preia, iar transferul se face prin intermediul Camerei Notarilor Publici.
Schimbare notar
Mircea400
Buna ziua. Mama mea vrea sa faca o dezbatere de mostenire. Am fost impreuna la un notar public, ales de noi si acolo am aflat ca nu putem face formele legale ... (vezi toată discuția)
Succesiune
Ralu-PNRG
Buna ziua,!
Am facut succesiunea dupa bunici la un notar, fiind singura mostenitoare, dar s-a strecurat o omisiune din partea lor si unul din bunuri nu a fost ... (vezi toată discuția)
Succesiune
amcristi
Vreau sa fac succesiunea dupa decesul tatalui meu.am vorbit cu un notar care imi este si ruda dar intre timp am primit o instiintare ca trebuie sa merg la alt ... (vezi toată discuția)