avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... declaratie notariala pt iesire minor din tara ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

declaratie notariala pt iesire minor din tara .......Buna seara !doresc sa stiu daca declaratia notariala data de ...

Buna seara !doresc sa stiu daca declaratia notariala data de unul dintre parinti privind iesirea minorului din tara, trebuie obligatoriu sa contina si numarul pasaportului si datele din pasaport ( minorul are pasaport individual ) sau sunt suficiente CNP-ul si datele din certificatul de nastere ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:32, 29 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca nu aveti datele din documentele de calatorie, nu e musai.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E de preferat să fie menționate și datele din pașaportul minorului.
Este documentul cu poza, cu care se identifică minorul.
Dar...Dacă nu îl aveti, este suficient și cnp-ul.
Doar să nu nimeriti vreun vames mai zelos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente pentru calatorie strainatate minor insotit de unul din parinti cezarionescu cezarionescu Buna ziua. Sotia mea vrea sa plece cu copilul minor in strainatate via avion pe ruta Romania - Grecia dus si Grecia - escala Austria - Romania intors. Nu ... (vezi toată discuția)
Imputernicire insotire minor in strainatate luiza-marinela luiza-marinela pot sa fac imputernicirea fara a specifica nr de pasaport.....?ptr ca dureaza inca doua sapt ...si nu mai am timp....cei de la pasapoarte au taiat un colt la ... (vezi toată discuția)
Trecere frontiera parintii si copilul minor errica errica Avem un copil minor de 8 ani care este trecut in pasaportul ambilor parinti. Pentru a trece frontiera impreuna cu ambii parinti mai este nevoie de alte acte. ... (vezi toată discuția)