avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! As avea si eu o intrebare legata de spatiul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! As avea si eu o intrebare legata de spatiul din jurul ...

Buna ziua! As avea si eu o intrebare legata de spatiul din jurul blocului. Locuiesc la parter, mama mea pune flori in fata geamului nostru, pe o bucata de 2x1 metri. In fata blocului, mai exact in fata noastra exista o portiune de 1 metru de "trotuar" daca pot sa ii spun asa (o portiune betonata, iar mai apoi o casa. Proprietarul casei, a inceput sa parcheze masina fix in acest spatiu dintre bloc si casa lui, implicit peste florile plantate. Am incercat sa gestionez frumos situatia insa veciunul nu este de acord. Cum as putea proceda ? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:02, 29 Mai 2021
Partea betonata de 1 m de care vorbiti reprezinta rebordul constructiei respectiv fundatia acesteia
Restul reprezinta domeniu public care nu poate fi utilizat legal fara acordul autoritatii publice locale=primaria
In conditiile in care spatiul nu este delimitat,acesta poate fi utilizat ocazional de oricine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la trotuar in spatele blocului AdrianaG1418 AdrianaG1418 Buna ziua, prin AP locatarii au cerut la primarie amenajarea unui trotuar ce traverseaza spatiul verde din spatele blocului. Initial am primit raspuns ... (vezi toată discuția)
Trotuar / portiune beton langa zidul blocului B. Nicoleta B. Nicoleta Buna ziua, Imi puteti spune daca portiunea de beton de langa zidul blocului apartine asociatiei si in cazul degradarii se suporta reparatia din fond de ... (vezi toată discuția)
Dreptul propietarului de la parter danacos danacos Locuiesc la parterul unui bloc cu 4 etaje; am probleme cu vecinii (si nu numai ) datorita faptului ca trec tot timpul pe langa geamul de la dormitorul ... (vezi toată discuția)