avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune. Buna dimineața. Unchiul nostru a decedat, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune. Buna dimineața. Unchiul nostru a decedat, suntem ...

Succesiune.
Buna dimineața. Unchiul nostru a decedat, suntem 5 nepoți de frate mostenitori. Ei au deschis succesiunea la notar și în iulie trebuie sa ma prezint și eu la notar. Eu mai am vreo șansă să obțin ceva din moștenire dacă nu am dat declarație de acceptare in termen? Eu am fost la înmormântarea unchiului acum 2 ani dar ceilalți veri mi au spus ca le a făcut lor acte pe casa asa ca eu n am mai dat declarație de acceptare.
Dacă merg în instanta mai am vreo șansă să obțin ceva? Mulțumesc mult

Alte discuții în legătură

Reprezentarea succesorala in clasa a ii-a de mostenitori M_arina M_arina In urma cu o luna a decedat sora tatalui meu. Nu a fost casatorita, nu a avut copii, parintii ei nu mai traiesc. A avut 4 frati, din care doar unu mai este ... (vezi toată discuția)
Renuntare la mostenire dupa obtinerea certificatului de calitate ... R.A.V.E.N R.A.V.E.N renuntare la mostenire dupa obtinerea certificatului de calitate de mostenitor. Buna ziua, am si eu urmatoarea intrebare: Suntem 4 rude (2 frati,2 veri) care ... (vezi toată discuția)
Moștenirea unui cuplu fără copii. Îi pot moșteni în calitate de nepoată, dacă doar eu am îngrijit-o pe mătușa? niko79 niko79 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la urmatoarea intrebare. Am avut o matusa si sotul ei, care nu au avut copii si care au decedat acum 15 ani, ei ... (vezi toată discuția)