avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am introdus acțiune în instanță pentru preluarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am introdus acțiune în instanță pentru preluarea tutelei ...

Am introdus acțiune în instanță pentru preluarea tutelei fiicei mele bolnava psihic..Nu este fixat încă nici un termen în instanță.Pot sa rog avocatul sa anuleze acțiunea în instanță fiindcă nu mă lăsa sufletul să i iau toate drepturile !Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 16:10, 31 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, puteți renunța la judecată. În plus, în materie, încă există incertitudine, după ce instituția punerii sub interdicție a fost declarată neconstituțională și noile reglementări întârzie să apară.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dac proprietara unui apartament este inregistrata cu probleme psihice cum poate sa vanda ap? eu12345 eu12345 Buna ziua, am inteles ca, in acest caz, este nevoie de un tutore. Care sunt demersurile necesare pentru desemnarea unui tutore, ce inseamna tutore? Va ... (vezi toată discuția)
pasi procedurali de luare sub tutela unui membru din familie bolnav psihic dragosbuc dragosbuc Buna ziua, As dori sa stiu unde trebuie sa merg si ce am de facut pentru a lua in tutela o persoana care nu are discernamant in anumite perioade. Este vorba ... (vezi toată discuția)
Drepturile interzisului judecatoresc Miliade Miliade Buna ziua, Sunt mama unui bolnav adult cu handicap I grav neuro- psihic ( cu judecatoresti.Pana de curand,acesta si-a primit drepturile banesti,respectiv ... (vezi toată discuția)