avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Suntem o asociatie de proprietari compusa din 6 ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Suntem o asociatie de proprietari compusa din 6 blocuri, imprejmuita ...

Suntem o asociatie de proprietari compusa din 6 blocuri, imprejmuita cu un gard. Avem 236 locuri de parcare, insuficiente pentru toti proprietarii, mai ales ca, unii detin cate doua autoturisme si mai vine si cu auto de serviciu. Pentru a avea fiecare proprietar doar un loc de parcare,
Putem ca, fiecare proprietar sa incheiem un contract de inchiriere cu asociatia, sau de comodat?
Cel mai recent răspuns: Decebal58 , utilizator 17:12, 3 Iunie 2021
Nu ar fi mai bine sa discutati acolo, la asociatia dvs. toate aceste probleme?
Noi aici nu avem de unde sa stim care este problematica locurilor de parcare, al cui este terenul, ce chestiuni ati prevazut in statut si regulament, da?
Mergeti la sediul as. prop. (nu singur, probabil ca aceasta chestiune priveste mai multi proprietari). Discutati, puneti toate intrebarile, poate discutati intro AG a membrilor si hotarati.
Asa "vad" eu raspunsurile la intrebarile dvs.
Succes!
D-le. Grecu, dacă nu știți, lăsați un domn avocat să ne răspundă.
Pentru cultura dvs., nu există înțelegere, fac parte din comitet, care împreună cu ceilalți membrii și cu președintele, agreeam una din soluții, contract de închiriere, sau comodat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare a adunarii generale... viorelh viorelh Buna ziua, S-a dat o hotarare in cadrul AG...cu termen finalizare 31 dec.2010. Pana la data respectiva nu a fost pusa in aplicare de catre presedintele ... (vezi toată discuția)
Lamuriri asociatie de locatari azal azal buna ziua, problema pe care doresc sa vi/o aduc in atentie este legata de problemele unei asociatii de proprietari.in urma solicitarilor verbale ale unor ... (vezi toată discuția)
Contestare pv doinagherasim doinagherasim Dupa sedinta de Adunare Generala a Asociatiei de Proprietari, in procesul verbal, s-a consemnat ca toti cei prezenti au fost de acord cu ceea ce scrie in acest ... (vezi toată discuția)