avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara!! Daca o persoana este cercetat penal ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara!! Daca o persoana este cercetat penal pentru marturie ...

Buna seara!! Daca o persoana este cercetat penal pentru marturie mincinoasa ce se va intampla!?
Cel mai recent răspuns: Ana Alexandrov , Avocat 18:22, 2 Iunie 2021
Buna seara,
Daca va fi condamnata, pedeapsa prevazuta de lege pentru infractiunea in varianta tip este inchisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda.
În procedura de individualizare a pedepsei se va ține cont de criteriile generale prevăzute de art. 74 Cod penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instigare la mărturie mincinoasă! bună ziua! un avocat amabil ... Andrei19955 Andrei19955 Instigare la mărturie mincinoasă! Bună ziua! Un avocat amabil care poate să mi spună încadrarea pedepsei pentru instigare la mărturie mincinoasă? Și ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan ZP81x ZP81x Buna seara, in perioda 2017 -2019 , am fost prins la volan de trei ori cu o alcolemie de peste 40% in aerul expirat , de doua ori am refuzat prelevarea de ... (vezi toată discuția)
Întrebare consecințe accident auto fără victime - autor fără permis și sub influența alcoolului Bianca.kieke Bianca.kieke Bună seara ! Am și eu o întrebare! Un prieten de al meu a condus fără permis , sub influenta alcoolului și a făcut accident, fără victime! Se poate ... (vezi toată discuția)