avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Redeschidere succesiune?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Redeschidere succesiune?

Buna ziua,

Am dezbatut recent succesiunea dupa decesul mamei mele (doar eu si tata suntem mostenitori). Problema este ca am dezbatut succesiunea pe apartamentul partintilor mei, insa am uitat si eu si tata de o parte pe care o detine mama din apartamentul mamei ei. Cum putem face sa dezbatem succesiunea si pe bucatica aceea? Se poate redeschide succesiunea la notar?

Multumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 3 Iunie 2021
Andrei29ro, utilizator
Cel mai recent răspuns: Andrei29ro , utilizator 20:03, 3 Iunie 2021
Va adresați aceluiași birou notarial si solicitați suplimentarea masei succesorale.
Va multumesc mult!

raluk0207 a scris:

Va adresați aceluiași birou notarial si solicitați suplimentarea masei succesorale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Sinzianna Sinzianna S-a deschis succesiunea in anul 1998 dupa mama mea decedata in 1995. Pe certificatul de mostenitor pe care il detin tatal meu a renuntat la mostenire in ... (vezi toată discuția)
Retragere din dezbaterea succesiunii userabc1 userabc1 Buna ziua! Bunica din partea mamei a murit in urma cu 3 ani, iar mama in urma cu 2 ani. Rudele din partea mamei doresc sa faca succesiunea acum, pentru ca ... (vezi toată discuția)
Supliment certificat moștenitor popcrys77 popcrys77 Bună ziua, în data de 02.08.2001 am dezbătut succesiunea cu sora mea care a renunțat la succesiune pentru masa succesorală de la acel moment, după mama ... (vezi toată discuția)