Buna, tatal meu are nevoie de o adeverinta de grupa de la fostul angajator, care din pacate nu mai exista. Incerc sa aflu unde au fost arhivate documentele din februarie incoace, dar fara succes. Am vb cu x persoane, arhive, etc. dar deocamdata nu a stiut sa imi spuna nimeni unde le pot gasi, sunt pasata din stanga in dreapta. Am gasit si lichidatorul, care la randul lui nu mai exista, dar am dat de un fost angajat, insa ma invart in cerc. Am dat de un fel de raport scris de Arhivele Nationale Cluj din care reiese ca sansele ca arhiva sa fi fost distrusa sunt mari. Este vorba de Societatea de Constructii CCCF Bucuresti, Filiala Drumuri si Poduri Cluj. Intrebarea mea este ce pot face in aceasta situatie? Cine poate fi tras la raspundere? Nu este nimeni obligat sa imi dea aceasta informatie? Sa faca investigatiile necesare pentru a afla unde sunt arhivele? Sau daca au fost intradevar distruse, atunci cine poate fi tras la raspundere si cum as putea totusi obtine aceea adeverinta la care tata are tot dreptul legal? Va rog sa ma ajutati daca stiti orice informatie legat de aceasta intrebare/societate.
raspunsul nu era ca am obtinut .. era vb ca acea societate este cea care avut arhiva pe mana cand a lichidat societatea CCCF Bucuresti FDP Cluj. si trebuie sa stie cui a predat documentele.