avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Presedinte asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Presedinte asociatie

Presedinte asociatie - refuz

Solicit inca din noiembrie copii dupa procese verbale ale AG si decizii ale Comitetului Executiv, dar presedintele Asociatiei refuza sa mi le furnizeze, nici macar nu mi-a dat numar de inregistrare. mi se pare destul de clar ca voi ajunge in instanta. e necesar sa fac si alti pasi sau e mai bine sa-i dau direct in judecata? multumesc
Ultima modificare: Vineri, 4 Iunie 2021
catali123456, utilizator
Cel mai recent răspuns: eugarizan , utilizator 14:11, 9 Iunie 2021
1. Presedintele inainte de plecare trebuia sa delege un inlocuitor , adica un membru din com . ex.
2.Din ce localitate sunteti ? daca doriti sa spuneti
3.La depunere luati cu d-voastra un martor dar nu inainte de a depune petitia la posta cu confirmare de primire chiar daca plicul este returnat , aveti o dovada
4. Trebuiesc folosite toate metodele , apoi la primarie si in ultima instanta la tribunal pentru a avea sansa , adica sa nu le dati nicio posibilitate sa va contreze
Si in final , RABDARE , asa se intampla cand ceilalti proprietari nu se implica , unii profita la maxim si stiti cum gandesc !


catali123456 a scris:

refuza sa-mi dea numar de inregistrare, pe motiv ca nu am dreptul sa cer nimic. in ce priveste comitetul executiv, primele doua cereri au fost catre el, intrucat presedintele a fost plecat din tara o lunga perioada, dar si comitetul a refuzat sa-mi raspunda si sa-mi dea nr de inregistrare. banuiesc ca ar trebui sa apelez la un executor judecatoresc, ca sa am o dovada

Din pacate stau in sectorul 4. Toti cei care s-au adresat primariei cu astfel de spete au fost tratati cu indiferenta, chiar li s-a recomandat sa se duca in instanta pentru ca ei n-au timp si resurse sa se ocupe de toti presedintii care nu respecta legea.
Ultima modificare: Marți, 8 Iunie 2021
catali123456, utilizator
Aveti un asemenea raspuns ? sau ati auzit ? in instanta ar putea merge altcineva !

catali123456 a scris:

Din pacate stau in sectorul 4. Toti cei care s-au adresat primariei cu astfel de spete au fost tratati cu indiferenta, chiar li s-a recomandat sa se duca in instanta pentru ca ei n-au timp si resurse sa se ocupe de toti presedintii care nu respecta legea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu administratorul de la bloc!! Gabugabu Gabugabu Suspectez administratorul de bloc ca umfla facturile și alte nereguli. Însă nu am nicio dovadă. M-am adresat președintelui blocului sa îmi comunice cine ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.acum aproximativ 4 ani a fost ales în asociația ... Mircea Cojocaru Mircea Cojocaru Bună ziua.Acum aproximativ 4 ani a fost ales în asociația de proprietari în care locuiesc un președinte, un cenzor și 4 membrii în comitetul blocului(eu ... (vezi toată discuția)
Am on nelamurire despre asociatia de propietari Alexandrugh Alexandrugh presedintele nu raspunde la scrisori ce pot face multumesc (vezi toată discuția)