avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna Ziua. Am un pfa cu activitate in zona comerciala, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna Ziua. Am un pfa cu activitate in zona comerciala, cosultanta ...

Buna Ziua. Am un pfa cu activitate in zona comerciala, cosultanta activtati comerciale. Prin taxele platite am si cea la sistemul asigurarilor sociale si de pensii. Intrebare - activitatea din fa este uata in calcu la vechimea in munca. Taxele achitate la sistemul depensii se iau in calculla stabiirea pensiei. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:51, 4 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Activitatea din PFA nu este considerata vechime in munca , ci doar stagiu de cotizare la pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema vechime in munca!! VALI_M VALI_M As dori sa lamuresc o problema in ceea ce priveste stabilirea vechimii in munca. Lucrez in sistemul bugetar, inainte de a fi angajat la stat am avut incheiat ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca vlad196938 vlad196938 Cum pot si unde trebuie sa ma adresez , ca sa mi se calculeze oficial , vechimea totala pe care o am la momentul actual ? Mentionez ca o perioada am fost ca ... (vezi toată discuția)