avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Doresc sa infiintez un srl ca asociat unic.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Doresc sa infiintez un srl ca asociat unic.

Buna ziua,
Doresc sa infiintez un srl ca asociat unic, insa pentru ca nu sunt in tara doresc sa imputernicesc o alta persoana ca administratorul firmei sa se ocupe de relatia cu bancile, contabilitate, precum si alte activitati legate strict de desfasurarea firmei. Este posibil ca persoana imputernicita sa deschida cont bancar si sa ma reprezinte in relatia cu alte autoritati? Multumesc anticipat
Ultima modificare: Vineri, 4 Iunie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 07:19, 5 Iunie 2021
Ca să înființați un srl trebuie să dați anumite declarații la notar și la avocat, ceea ce nu puteți face din străinătate decât la consulatul României. Poate fi numit un administrator care să se ocupe de activitatea firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

infractiune de fals, raspunderea juridica Nina1 Nina1 A fost intocmita si autentificata la notar o Procura semnata in fals prin contrafacerea semnaturii mele prin care s-a imputernicit o terta persoana ce s-a ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa ies dintr-o firma in care sunt asociat? popescuvas popescuvas Buna ziua! Am o dilema si sper sa ma puteti ajuta. Sunt asociat intr-un Srl cu 35% din actiuni, societate care are 3 asociati ( eu cu 35%, al 2-lea cu 10% si ... (vezi toată discuția)
Acte necesare infiintare srl cu asociat unic si administrator persoana juridica din romania. alberto_e60 alberto_e60 cum spune si titlul as vrea sa stiu , dar nu am gasit nimic despre acest subiect : "acte necesare infiintare srl cu asociat unic si administrator persoana ... (vezi toată discuția)