tgeorgescu a scris:
Puteti face plangere penala.
Dar sa stiti ca politistii nu sunt incantati sa rezolve cazuri in care nu se pot gasi dovezi concrete si totul ramane la "cuvantul ei contra cuvantului lui". Asa ca si daca faceti plangere nu va asteptati sa se rezolve.
Multumesc pentru raspuns, insa exista conversatiile pe FB dintre ea, proxenet si complice plus bineinteles inregistrarile telefonice. Complicele a lucrat cat de cat curat, a avut grija sa vorbeasca in intalniri secrete nu pe FB. Proxenetul principal a fost super idiot si a vorbit cat se poate de prost pe FB. Fiind din alt oras, doar asa a putut sa comunice cu ea. Tot ce am povestit aici se poate dovedi extrem de usor prin conversatiile dintre ea si proxenet pe care le am in posesie. Sunt si deosebit de scarboase din cauza ca da paranoia maxima unei schizofrenice paranoide aflata in episod psihotic, cu scopul de a o lua la videochat pe procent. A profitat de starea ei mentala.
Exista si toate elementele standard de loverboy, de exemplu i-a spus sa nu mai vorbeasca cu familia si prietenii ca parte din "psihoterapie" pentru ca ei reprezinta un mediu nasol si trebuie sa stea numai cu el. Nu am scris aici toate detaliile insa ce va pot spune e ca a lucrat foarte prost, amatoricesc si totul este inregistrat in conversatii. Aici nu este vorba despre declaratie vs declaratie (ea oricum va da cu el ca e pe stockholm), tot ce am scris aici este probat negru pe alb prin conversatiile pe FB dintre ea si proxenet, conversatii la care vomita orice judecator.
Sunt suficiente aceste conversatii? Nu vad de ce altceva ar mai fi nevoie, nici nu ai ce sa auduci in plus intr-o astfel de situatie in afara de inregistrari de conversatii si martori. Intrebarea care ma macina este daca faptul ca loverboyul a fost oprit il exonereaza cumva de raspundere. Fapta de recrutare a fost facuta, si a fost facuta intr-un mod dezgustator. Oricine citeste acele conversatii stupide se convinge pe loc ca este 100% adevarat tot ce am spus aici. Nici nu vad la ce mai e nevoie de martori. Exista si asa ceva, minim 20, familia victimei, toti prietenii, etc. Au fost toti informati si au urmarit loverboyul asta ca pe o telenovela, au facut toti tot ce au putut sa o convinga sa vina inapoi in cele 4 saptamani cat a stat in casa la proxenet si nu era clar daca o sa ajunga prin spania sau nu.
Mentionez ca nici nu e vre-un jmecher respectivul. Nu e parte din vre-o retea protejata de politie, e un guster, un proxenet fara femei, la inceput de drum, picat deja la puscarie pe droguri. E genul care tot asta va face in continuare, nu se pune problema de reabilitare la el, nu e genul. Daca nu se face nimic acum, vor cadea si alte fete victime.