avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Refuz de plată OTP BANK Tranzacții neautorizate ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Refuz de plată OTP BANK Tranzacții neautorizate +card pierdut ...

Refuz de plată OTP BANK
Tranzacții neautorizate +card pierdut
Am pierdut cardul ,mi-am dat seama după 3 zile, între timp s-au efectuat tranzacții foarte multe -în valoare de aproximativ 5000 lei.
Ce trebuie sa fac să-mi recuperez banii?
Cel mai recent răspuns: Bogdan100111 , utilizator 21:47, 10 Iunie 2021
In primul rand, plangere penala. Dupa aceea, mergeti la banca si depuneti o sesizare scrisa si la ei, anexand dovada formularii plangerii penale.
Am fost la Banca și am depus cererea de refuz la plata + extrasul de cont
Nu mi s-a cerut dovada plângerii de la politie
Să mă duc și cu o copie cu dovada plângerii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauza contract ipotecar - dobanda preferentiala IoanaIulia7 IoanaIulia7 Buna ziua! Avem nevoie de putin ajutor. Anul trecut, impreuna cu sotul meu, am semnat un contract ipotecar cu OTP Bank (dobanza variabila & preferentiala). ... (vezi toată discuția)
Furt bani de pe card andraandrada andraandrada buna ziua.astazi trebuia sa primesc salariul,si cardul e gol. am sunt la colege,ele au primit salariul,firma a livrat banii cineva care imi stie pinul,si cred ... (vezi toată discuția)
Bani retrasi din cont de catre banca CRISTINA GHEORGHIU CRISTINA GHEORGHIU Buna ziua. In data de 13.02.2018 am incasat o suma de bani(USD) in contul deschis la Raiffeisen Bank, bani ce reprezentau plata servicii IT. Respectiva suma de ... (vezi toată discuția)