avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara. Am și eu o întrebare la care sper sa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara. Am și eu o întrebare la care sper sa găsesc răspuns. ...

Bună seara. Am și eu o întrebare la care sper sa găsesc răspuns. Mi-am reluat activitatea din ccc la un alt loc de munca , deoarece vechiul loc s-a închis în orașul în care stau. Deoarece programul nu este prea ok , iar bebe nu se acomodează ma gandeam sa îmi caut în alta parte cu un program mai ok. Imi poate afecta stimulentul dacă imi găsesc în alta parte ? Întreb în ideea în care ar fi al doilea loc de munca la care m-as angaja în decurs de o luna. Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:41, 7 Iunie 2021
Pe durata cat nu aveti realizate venituri puteti solicita suspendarea platii stimulentului de insertie. Intrebati si la AJPIS.
Ultima modificare: Luni, 7 Iunie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa ma angajez dar sunt in cic aureliaalexe aureliaalexe buna ziua. am o problema - cred eu. sunt in cic pana la data de 9 nov 2016 - mi s-a oferit un job cu incepere in 2 saptamani si pe care nu vreau sa-l ratez. ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca in timpul stimulentului de insertie mariana07 mariana07 Hristos a inviat! Am reluat activitatea dupa CIC, si am fost intampinata intr-un mod neplacut si sunt privita intr-un mod neplacut pentru ca m-am ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca in timpul concediului pt cresterea copilului cata30 cata30 Ce formalitati trebuiesc indeplinite daca doresc sa imi schim locul de munca?.Mentionez ca momentan sunt in concediu pentru crestere copil si am contractul ... (vezi toată discuția)