avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Parintii mei detin o casa la tara si teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Parintii mei detin o casa la tara si teren arabil ...

Buna ziua,

Parintii mei detin o casa la tara si teren arabil la camp. Eu mai am o sora cu care m-am inteles in prezenta parintilor, ea sa ia teren arabil , iar eu casa si sa o mai despagubesc cu o diferenta de bani, iar de parinti sa avem grija amandoua.
Ce act ar trebui sa inchei la notar, ca sa nu apara discutii peste timp intre mine si sora?
Buna ziua,

Va sugerez sa incheiati un contract de intretinere, in forma autentica, notariala.

Dumneavoastra asigurati subzistenta parintilor dumneavoastra.

Cata vreme va indepliniti obligatia contractuala, actul nu poate fi desfiintat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere julia30 julia30 Am facut un contract de intretinere cu parintii mei, acum 10 ani, erau sanatosi, bine. Locuiam cu ei de 19 ani, i-am dus la doctori, cumparaturi, medicamente, ... (vezi toată discuția)
Acte de intretinere cu clauza sdg73 sdg73 buna ziua, am 71 de ani si vreau sa-mi las casa si bunurile unei persoane care sa aibe grija de mine la nevoie. Mentionez ca nu am sot si nici copii. Am o ... (vezi toată discuția)
Donatie cu probleme pentru donatar georgeconstantin georgeconstantin Buna seara, Sotia mea are donatie pe o avere,casa de locuit si terenul aferent de aprox.250 metri patrati.Acum in acea casa locuiesc :bunica dupa mama,mama si ... (vezi toată discuția)