avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua,ma poate ajuta cineva la aceasta ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua,ma poate ajuta cineva la aceasta soluție?mulțumesc! ...

Bună ziua,ma poate ajuta cineva la aceasta soluție?mulțumesc!
Admite în parte acţiunea principală. Respinge cerere reconvenţională. Obligă pârâtul-reclamant să contribuie la cheltuielile de creştere a minorei OEB(născută la data de ) după cum urmează: -cu o sumă reprezentând 25% din veniturile nete realizate lunar cu caracter de continuitate,dar nu mai puţin de 25% din venitul minim net pe economia naţională,începând cu data promovării prezentei acţiuni(16 septembrie 2020) până la data de 16 ianuarie 2021); -cu o sumă reprezentând 16,6% din veniturile nete realizate lunar cu caracter de continuitate, dar nu mai puţin de 16,6% din venitul minim net pe economia naţională, începând cu data de 16 ianuarie 2021 până la majoratul minorei. Sistează efectele sentin?ei civile nr.3752/ 2016 a Judecătoriei Bacău cu privire la obligaţia de întreţinere stabilită în sarcina pârâtului-reclamant. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare; cererea de apel, se va depune la Judecătoria x
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

In intervalul 16 septembrie 2020-16 ianuarie 2021 , datorati pensie de intretinere, in cuantum de 1/4 din veniturile nete realizate, cand ati prestat o activitate remunerata.

Cand nu ati fost angajat, va raportati la salariul minim pe economia nationala, plafonul pensiei fiind de 1/ 4 din acesta.

Ulterior, dupa epuizarea acestui interval, veti plati pensia de intretinere in cuantum de 16, 6 % din venitul net realizat, avand in vedere veniturile constante, permanente.

Pastrati inscrisurile care atesta platile efectuate.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Iunie 2021
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, vă rog să-mi explicați cât este pensia alimentară ... BEATRICED BEATRICED Bună ziua, Vă rog să-mi explicați cât este pensia alimentară în acest caz? \"stabilește în sarcina pârâtului obligația de plată în favoarea ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara din pensie de boala, copilul fiind major Mariner18 Mariner18 Buna Ziua Sunt divortat din 2003 si tatal unui baiat care a implinit de curand 18 ani,relatiile mele cu fosta mea sotie au fost deosebit de incordate ... (vezi toată discuția)
Cerere reconventionala? disgraziata disgraziata Apelez din nou la experienta dvs. in urmatoarea speta:paratul X plateste pensie de intretinere in suma fixa,stabilita in urma unei solicitari de majorare a ... (vezi toată discuția)