avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proceduri finalizare plangere penala.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proceduri finalizare plangere penala.

Am facut o plangere penala la Politie impotriva unui vecin. Dupa aproape 2 luni de asteptare si cu insistente a venit un agent de politie la fata locului si a fotografiat, dupa care a plecat. Au mai trecut 3 saptamani si m-am deplasat la Politie sa intreb de stadiul cercetarii. Agentul respectiv "m-a indrumat" catre Parchet sa fac o cerere si daca procurorul imi aproba, pot afla raspunsul cum s-a finalizat dosarul.
E normal asa ceva ? Asta e procedura ?
Ultima modificare: Marți, 8 Iunie 2021
Diana Matei, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, asta este procedura. In calitate de persoana vatamata aveti dreptul sa fiti informat despre stadiul up.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal trimis de politie la parchet GCC GCC In calitate de reprezentant al partii vatamate si parte civila intr-un dosar penal avand ca obiect un acident rutier urmat de decesul victimei, am primit ieri ... (vezi toată discuția)
Tergiversare procuror yamada yamada Am descoperit ca un fost angajat, beneficiind de stampila firmei mele, a falsificat mai multe adeverinte de salariat pe numele unor persoane care nu figurau ... (vezi toată discuția)
Dosar penal în cercetare de trei luni. cum pot afla de la poliție stadiul de soluționare? danbilzerian danbilzerian Buna ziua, Am un dosar penal (accident auto, vatamare corporala din culpa, victima n-a depus plangere in cele 60 de zile alocate pentru asta) care se afla ... (vezi toată discuția)