avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna dimineata!Pot cere masina la schimb daca a mea e ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna dimineata!Pot cere masina la schimb daca a mea e intrata ...

Buna dimineata!Pot cere masina la schimb daca a mea e intrata in service pentru reparatii in garantie? Daca da cum pot cere sau cui ma adresez ?
Cel mai recent răspuns: Livius Laslau , Consilier juridic 22:50, 9 Iunie 2021
Bună seara,
Nu exista vreo obligație din partea unității service sa vă ofere mașină la schimb. Totul depinde de politica firmei. Însă unitatea service are obligația să vă rezolve problema in termen de maxim 15 zile de la data deschiderii comenzii de reparație.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii service auto anonim1607 anonim1607 Buna seara, Am o problema cu masina personala care este imobilizata in service (reprezentanta) pentru rezolvare de o luna. Exista vreo prevedere legala prin ... (vezi toată discuția)
Probleme autoturism nou cumparat. artmir artmir Buna ziua. In data de 26.10.2020, am achizitionat un autoturism nou, marca KIA, de la reprezentanta KIA. In data de 28.03.2021, la pornirea autoturismului s-a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am achiziționat pe firmă un autoturism vw e-golf. ... roalex1982 roalex1982 Buna ziua. Am achiziționat pe firmă un autoturism vw e-golf. Masina electrica. Mașina este inca in garantie. De 1 luna este in service cu probleme la ... (vezi toată discuția)