avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Sunt in urmatoare situatie: tava comuna de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Sunt in urmatoare situatie: tava comuna de apa rece ...

Buna ziua,
Sunt in urmatoare situatie: tava comuna de apa rece fiind veche , a inceput sa cedeze, a fost "carpita" acum cateva luni de zile.Am pus la momentul respectiv problema schimbarii cu una noua, dar administratorul mi-a spus ca nu sunt de acord vecinii(nu vor sa plateasca) si ca nu sunt nici fonduri.Acum iar a inceput sa curga, am luat legatura cu administratorul de mai multe ori, iar acesta m-a asigurat ca o sa rezolve problema,De 2 saptamani nu s-a rezolvat nimica tavanul este umed si a inceput sa faca si mucegai.Va rog, sa imi spuneti care este calea legala de a rezolva aceasta situatie, fac reclamatie la politie, la primarie?Se pare ca interventia la administrator nu are nici un efect, stau sa ma milogesc de el sa isi faca datoria?
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 15:02, 10 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeti prevedrile legii 196/2018. Sesizati peresedintele asociaitie, in scris. Daca in 10 zile nu va raspunde sesizati serviciul din primarie. Fondul de reparatii este obligatriu pentru fiecare asociaiti si se hotaraste in A.G.. Administratorul este angajatul asociaitiei, cei care pot lua hotarari sunt Adunarea Generala, presedintele si comitetul executiv.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are nicio treaba administratorul!!
Presedintele trebuie sa ia masuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

verificare firma de administrare bloc Mihamiha88 Mihamiha88 Buna ziua,am urmatoarea situatie si intrebare:Suntem un complex cu mai multe blocuri ce am contractat o firma care sa se ocupe de administrarea lor.Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Atributii asociatie proprietari ramonavlascean ramonavlascean Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea situatie: de cateva luni portiunea de tavan din baie, din jurul coloanei comune, este umeda continuu, a inceput sa se ... (vezi toată discuția)
Salut tuturor. am o problemă cu proprietarul de la apartamentul ... CosminGabriel93 CosminGabriel93 Salut tuturor. Am o problemă cu proprietarul de la apartamentul de sub apartamentul meu. Dânsul a făcut unele renovări prin apartament și cel mai ... (vezi toată discuția)