Buna ziua , am si eu o problema destul de majora nu m-am mai intalnit cu asa ceva si as dori sa ma lamuriti si pe mine
Am lucrat la o firma ca vanzatoare de magazin pana pe data de 4 ianuarie pe data de 4 ianuarie 2010 am fost anuntata ca nu o sa mai lucrez in aceata firma din cauza ca patronul meu nu isi mai permite sa-mi plateasca salariul adica 1000 de ron o gramada de bani ce sa zic ,problema sta in felul urmator eu am avut cu dansul un contract determinat care a expirat in 2 decembrie 2009 am semnat un alt contract cu prelungire din data de 3 decembrie 2009 dar din pacate am aflat deabia in ianuarie 2010 pe 4 cand am inceput serviciul ca acel contract nu a fost inregistrat azi 6 ianuarie am fost chemata la sediul firmei pt a semna un alt contract determinat pe motivul ca acel din decembrie nu a fost inregistrat surpriza mare a fost cand am semnat acest contract ca nu am fost atenta sa citesc tot ce scria pe acest ''ACT ADITIONAL'',este facut din data de 3 decembrie 2009 prelungire pana pe data de 4 ianuarie 2010 adica prelungit doar pe o luna asa a facut seful meu acest act ca si cum eu as fi fost deacord cu asa ceva ,ei bine eu apucasem sa semnez acest act si mi-am dat seama ca nui bine ce fac pentru ca eu am refuzat categoric sa-mi dau demisia de comun acord am luat acele 3 exemplare de ''act aditional''si am plecat intre timp am fost sunata de asistenta dansului si ameninta ca daca nui duc acele acte inapoi va face plangere la politie cum ca eu am furat acele acte si ca sant actele firmei si nu trebuia sa le iau acele acte eu l-ea luat l-ea rupt si le am la mine intrebarea mea este poate sa-mi faca plangere la politie pt asa ceva sau este doar o buflare doar ca sa faca rost de acele acte ca sa faca dansul asa cum vrea el ,acel act aditional nu este semnat de dansul este doar stampila firmei si semnatura mea (din greseala)#-o ca nu am fost atenta sa citesc totul asa cum ar fi trebuit ,m-am mai informat si eu pe la prieteni si mi-au spus ca nu au ce sa imi faca dar va cer dumneavoastra sa-mi spuneti ce poate sa-mi faca ????????
astept un raspuns pe adresa de mail felicialuminita@yahoo.com
:sorry:
BUNA ZIUA CE MA POT FACE IN LEGATURA CU PATRONUL MEU CARE NU VREA SA-MI INCHIDA CARTEA DE MUNCA SI SA MI-O DEA PE MOTIVUL CA NU I-AM DUS ACELE HARTII EU INTRE TIMP AM DUS ACELE HARTII LA MAGAZINUL UNDE AM LUCRAT SI I L-AM DAT UNEI COLEGE DE A MEA RUPTE BINTELES DAR EL ESTE DE NEINTELES ESTE SUB ORICE CRITICA MA TOT AMENITA CA IMI FACE PLANGERE LA POLITIE SI CA MA DA IN JUDECATA PT CA IAM FURAT ACELE DOACUMENTE CARE DE FAPT ERAU NISTE HARTII ASA CUM V-AM MAI SPUS DECAT CU STAMPILA FIRMEI PE ELE FARA SA FIE COMPLECTATE CE CREDETI SFATUITIMA SI PE MINE VA MULTUMESC CU MULT RESPECT
:offtopic: Interventie moderator # felicialuminita
Scrierea nejustificata cu majuscule este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.
Incalcarea Regulamentului de postare se sanctioneaza in prima faza cu avertisment, care va fi public si se va posta de catre administrator / moderator in sectiunea de anunturi oficiale a forumului. Abaterile repetate pot duce la inchiderea contului (banare), temporara sau definitiva.
.....
Mergeti la patron si explicati ce s-a intamplat cu acele hartii ... in cazul in care nu va intelege si refuza sa va elibereze carnetul de munca, depuneti o sesizare la ITM si/sau deschideti o actiune in instanta.
pai deocamdata nu mi-au bagat cartea de munca inca o aveau pe birou ieri :(,dar azi am discutat cu dansul si nu este de inteles o tine pe a lui ca i-am furat acele hartii care de fapt eu l-am dus la magazin rupte ca la sediul firmei nu ma duc ca la cat ma amenintat imi este teama sa ma mai duc acolo
Inregistrare revisal
Dinush
Daca un contract pe perioada determinata expira azi si doresc sa-l prelungesc, astazi trebuie sa fie inregistrat in revisal sau trebuia cu o zi inainte? Dupa ... (vezi toată discuția)