avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj de bunuri intre soti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj de bunuri intre soti

Buna ziua
mi s-a deschis un proces de partaj de bunuri si casa ce au cumparat-o ambii parintii tata fiind bolnav la pat se poate deplasa greu si primaria i-a angajat o persoana cunoscuta tatalui sa il ingrijeasca. Aceasta din urma primeste de la stat un salariu ca ingrijitoare. Ingrijitoarea si cu sotul ei in cele din urma il santajeaza pe tata sa-i faca acte pe casa dupa moartea acestuia si sa semneze acte notariale false . Cei doi soti au 2 copii la mijloc .Cam ce solutie se poate face pentru rezolvarea acestei probleme
Ultima modificare: Joi, 10 Iunie 2021
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Depuneti o denunt, la POLITIE, in ce priveste infractiunea de santaj.
Ce fel de proces aveți mai exact, succesiune de pe urma mamei dvs ?Trebuie să explicați mai clar situația ca să primiți un răspuns la ceea ce vă interesează.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj sau nu ? g.corina g.corina buna ziua, Incerc sa va expun pe scurt o situatie. Timp de 17 ani am locuit cu sotul si cu fiica noastra intr-un aparament de 2 camere care era ... (vezi toată discuția)
Intretinere sotie cfinica cfinica Va rog sa-mi indicati cum pot obliga tatal sa-si respecte obligatia de intretinere a sotiei....mama nu a avut serviciu...acum au o virsta inaintata... Mama ... (vezi toată discuția)
Validitate act notarial oanalumi oanalumi Tata are diagnostic pus de dementa altzheimer la spitalul SF. Ioan. Dupa ce s-a pus acest dignostic, la un alt spital, sora mea a facut un act notarial, cu ... (vezi toată discuția)