avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună...am fost căsătorită acum 10 neam despărțit ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună...am fost căsătorită acum 10 neam despărțit dar nu ...

Bună...am fost căsătorită acum 10 neam despărțit dar nu am divorțat în timpul acesta eu am fost cu cineva și am o fetiță de 2 anii în certificat tată este trecut primul soț fata este pe numele lui char dacă nu este tatăl ei natural..cum pot sa o trec pe numele actualui cu care sunt acum ? Menționez tatăl fetiței nu vrea sa știe de ia nu ține legatura cu noi nu este trecut în nici un act
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 13:54, 11 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa formulati atat actiune pentru desfacerea casatoriei cat si proces de tagada a paternitatii.
In urma acestui din urmă proces, certificatul minorei se ca rectifica, fiind trecut tatal ei biologic la rubrica" tata" sau acea rubrica poate rămâne necompletata, urmând ca actualul dvs partener sa infieze copilul.
Ar fi indicat sa contactati un avocat macar pentru redactarea cererilor si sa va explice procedura etapa cu etapa.
Ultima modificare: Vineri, 11 Iunie 2021
Avocat Neagu Elena, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum poate purta numele tatalui de la inceput? crisis81 crisis81 Buna ziua: Incerc sa explic situatia cat mai concret: Sunt casatorita legal cu un barbat cu care relatia s-a incheiat acum mai mult de un an de zile. Nu am ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitate Gabrielalu Gabrielalu Buna ziua.Am avut o relatie cu X pana la inceputul anului 2009.Dupa cateva luni l-am cunoscut pe Y cu care am plecat din tara in februarie 2010. In 2010 am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am o fetita de 10 ani la rubrica tata are liniuțe ... Andreeacliserescu0@gmail.com Andreeacliserescu0@gmail.com Bună ziua am o fetita de 10 ani la rubrica tata are liniuțe tatăl nu a dorit-o nu avem nici o legătură cu dansul eu mam recăsătorit și as vrea sa ... (vezi toată discuția)