avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Contract perioada determinata expirat-concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Contract perioada determinata expirat-concediu prenatal

Buna ziua! Am o intrebare legata de concediul prenatal. Am avut contract de munca pe perioada determinata pana pe data de 19 mai 2021. Sunt insarcinata cu data probabila a nasterii 27 octombrie. Intrebarile mele sunt:
1.voi beneficia de concediu de sarcina si lauzie(126 zile) si CCC?
2. Iar baza calculului pentru concediul prenatal este: ultimele 6 luni inainte de concediu ( martie-augusr-chiar daca am aprox 2 luni fara contributii) sau ultimele 6 luni lucrate(in care am contribuit la cas -noiembrie 2020-mai 2021)?
3. Unde se depune certificatul de concediu medical daca eu nu mai sunt angajata?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Beatrice251 , utilizator 18:27, 14 Septembrie 2021
Va multumesc pentru toate raspunsurile, ma voi interesa de ambele variante!
Buna ziua,

Ce se intampla in cazul in care gravida este angajata la 2 companii, la una pe perioada determinata, la cealalta pe perioada nedeterminata, contractul pe perioada determinata a expirat cu 2 luni inainte de nastere. Gravida a intrat in concediu prenatal dupa ce a expirat contractul pe perioada determinata.
La calculul concediului prenatal intra si veniturile de pe contractul expirat? Ce documente si unde ar trebui sa le depuna?

Multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de indemnizatie cc? Ana Denisa Ana Denisa Buna ziua! Ma numesc Ana.Sunt insarcinata in luna a sasea,iar contractul meu a fost pe perioada determinata ,incheindu- se ieri 14 iunie 2019. Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie si prenatal cu incetarea contractului de munca ovidiumihai32 ovidiumihai32 Buna ziua, Sotia mea ar trebui sa ramana in prenatal pe data de 20 octombrie 2018. Contractul il are pe perioada determinata si ii expira pe data de 31 ... (vezi toată discuția)
Sarcina și contract pe perioada determinata Nitoig Nitoig Bună seara! Mă aflu în următoarea situație sunt însărcinată în 22 săptămâni, urmând sa nasc la sfârșitul lunii decembrie. Sunt angajată cu ... (vezi toată discuția)