avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, as avea nevoie de un sfat, pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, as avea nevoie de un sfat, pentru situația în care ...

Bună ziua, as avea nevoie de un sfat, pentru situația în care am plătit prin transfer bancar, parțial (2000 din 5000lei)un avocat,în numele soacrei, în intenția de a fi asistata juric, in deschiderea unei acțiuni în instanță, dar nu a mai avut loc. D. Avocat a "uitat"sa mai returneze banii. Ce pot face? Mulțumesc anticipat pentru răspuns
Cel mai recent răspuns: Bianca Bella baci , utilizator 13:57, 13 Iunie 2021
Buna ziua,
Ce nu a mai avut loc?????
... deschiderea actiunii in instanta sau procesul ?
Da, niciuna, din ambele

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Buna ziua,
Ce nu a mai avut loc?????
... deschiderea actiunii in instanta sau procesul ?

Ultima modificare: Duminică, 13 Iunie 2021
Bianca Bella baci, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fostul angajator imi cere bani dupa ce am demisionat in baza unei datorii inventate.poate intenta proces? RAMSES1313 RAMSES1313 In septembrie 2018 am convenit cu un cetatean maghiar sa deschidem in Romania o firma de distributie materiale electrice. El fiind asociat si eu urmand a fi ... (vezi toată discuția)
Avocatul m-a inselat cu onorariul...? mihneaandrei mihneaandrei In urma unui necaz, printr-o cunostinta, am fost nevoit sa apelez la serviciile unui avocat, relativ cunoscut. La 2-3 zile dupa prima discutie avuta telefonic, ... (vezi toată discuția)
Act de vinzare/cumparare vs titlu de proprietate popgeorge_ion popgeorge_ion [b][i]Socri mei au cumparat acum 40 de ani o casa si un teren aferent pentru o anumita suma de bani, ambii fiind proprietari. Acum 6 ani au fost dati in ... (vezi toată discuția)