avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua ! Am si eu o intrebare . Sunt insarcinata in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua ! Am si eu o intrebare . Sunt insarcinata in 5luni ...

Buna ziua ! Am si eu o intrebare . Sunt insarcinata in 5luni am reusit sa divortez ,dar tatal nu este fostul sot .. mai exista posibilitatea sa ia numele fostului in certificat ? Nu voi naste in Romania
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:09, 13 Iunie 2021
ca sa evitati riscul, casatoriti-va pana nasteti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna - nume copil nascut inainte de definitivarea divortului alinajianu alinajianu Am si eu o problema la care nu gasesc rezolvare daca ma puteti ajuta cu niste raspunsuri! Sunt casatorita..dar separata de 2 ani iar intre timp am cunoscut pe ... (vezi toată discuția)
Daca termin divortul pana nasc ce se intampla cu copilul Gabytza7 Gabytza7 Buna seara am urgent nevoie de niste raspunsuri daca se, poate. Ma numesc Gabriela am 24 ani in urma cu 8 ani mam casatorit ,dar de 2 ani de zile nu mai ... (vezi toată discuția)
Certificatul de nastere anonim anonim Buna ziua, Sper ca postez intrebarea pe forumul potrivit. As dori sa stiu, daca o femeie este insarcinata si naste in Romania, iar tatal este in ... (vezi toată discuția)