avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pot obtine procura de la tatal copilului pt a parasi ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pot obtine procura de la tatal copilului pt a parasi tara impreuna ...

Pot obtine procura de la tatal copilului pt a parasi tara impreuna cu copilul de 3 ani daca am ordin de restrictie din luna martie pana in luna august?tin sa precizez ca ordinul de restrictie e pe numele fostului concubin,iar copilul e trecut pe numele lui. Un sfat va rog
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 13:01, 15 Iunie 2021
Dacă concubinul merge la notar și dă o declarație prin care îți exprimă acordul, se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare minor care a fost tracut granita fara consintamantul tatalui wingsofchange wingsofchange Sunt tatal unui copil de 4 ani care sa nascut in afara casatoriei .laura fosta concubina in urma cu 4 luni a intentat un proces de incredintare minor la ... (vezi toată discuția)
Procura unui minor feliciaiva feliciaiva Buna seara tuturor,as vrea sa stiu daca as da procura sorei fostului concubin(nu suntem casatoriti),cu care am o fiica de sase anisori pentru a veni in vacanta ... (vezi toată discuția)
Imputernicire pentru calatorie minor din anglia spre romania milimilagros milimilagros As dori sa stiu daca pot parasi Anglia cu un minor, in conditiile in care am venit aici acum 4 luni pe baza unei procuri facute la notariat , semnata de tatal ... (vezi toată discuția)