avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Este nevoie de reparatia acoperisului care ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Este nevoie de reparatia acoperisului care a fost ...

Buna ziua. Este nevoie de reparatia acoperisului care a fost avariat in urma furtunilor de peste ani ( e si vechi ),mentionez ca locuiesc la ultimul etaj si am luat initiativa de a cauta o firma care sa se ocupe de lucrare. Am anuntat si vecinii. Sunt obligati toti locatarii sa contribuie in mod egal? Mentionez faptul ca nu exista o asociatie de locatari si nici "sef de scara".
Ultima modificare: Duminică, 13 Iunie 2021
Stefan91219, utilizator
Cel mai recent răspuns: Stefan91219 , utilizator 18:59, 16 Iunie 2021
Da. Ar trebui sa contribuie toti proprietarii. direct proportional cu cota indiviza ce o au trecuta in contract.
Daca nu exista Asociatie de proprietari este mai greu.
Multumesc pentru raspuns. Eu oricum o sa platesc integral pentru partea mea,in caz nu voi recupera 4 parti din suma, de ce acte doveditoare am nevoie pentru a imi recupera banii in instanta?
Multumesc pentru raspuns. Eu oricum o sa platesc integral pentru partea mea,in caz nu voi recupera 4 parti din suma, de ce acte doveditoare am nevoie pentru a imi recupera banii in instanta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatie acoperis bloc fara a fi inscris in asociatie de proprietari CONDRUT CONDRUT Buna ziua. Am reparat acoperisul de pe scara unde locuiesc, de unul singur , Am anuntat vecinii de scara ca trb. reparat acoperisul,deoarece imi ploua in ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri cu asociatia de locatari ... danieladdi danieladdi Buna ziua,am multe nelamuriri cu Asociatia de locatari .. locuiesc la etajul 4 - ultimul etaj , acoperisul nu este reconditionat , fiecare a facut ... (vezi toată discuția)
Ce pot face - reparatie acoperis de unul singur Alex spintecatoru Alex spintecatoru Salut, vecina de la etaju 4 nu are acoperis, iar cand ploua , ploua la ea in toata casa ,si imi plaua si mie , am vorbit cu ea sa rezolve problema ,de ast ... (vezi toată discuția)