avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara! Va rog sa ma ajutati cu un sfat....in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara! Va rog sa ma ajutati cu un sfat....in urma procesului ...

Bună seara! Va rog sa ma ajutati cu un sfat....in urma procesului de tagada paternitate, de unde a rezultat ceea ce se stia : copilul nu este al sotului, mama acestuia a preluat continutul hotararii judecatoresti si la distribuit pe messenger persoanelor cunoscute.......Sotul m-a avertizat ca va face acest lucru dinainte ......ce pot face, este legal avand in vedere ca sunt date ale copilului........chiar nu exista nicio cale..........sotul si a refacut viata,are o alta relatie, vrea despagubiri de la mine......
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:36, 14 Iunie 2021
puteti cere daune morale de la ea in instanta si sa ii faceti plangere la autoritatea nationala de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter pesrsonal.

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in urma unui test de paternitate cerut de tata,s-a ... VicaSVica VicaSVica Buna ziua. In urma unui test de paternitate cerut de tata,s-a constatat că nu el este tatăl biologic al copilului la care a plătit pensie alimentara până ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! ma aflu in proces de tagada paternitate cu soțul ... Jane14 Jane14 Bună ziua! Ma aflu in proces de tagada paternitate cu soțul meu.....el nu este tatal biologic al copilului, acesta a facut dupa ce i- am spus ca nu este el ... (vezi toată discuția)
Este posibila recunoasterea copilului in certificat de catre tatal biologic si nu de pers cu care sunt casatorita? _catrinel _catrinel sunt casatorita de aproximativ 2 ani. la scurt timp de la casatorie am pierdut orice legatura cu sotul. mi-am refacut viata si sunt insarcinata. la nastere ... (vezi toată discuția)