avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, sunt în Italia şi aş vrea să mă ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, sunt în Italia şi aş vrea să mă retrag luna ...

Bună ziua, sunt în Italia şi aşi vrea să mă retrag luna asta, am masina aici care este pe numele meu, am cartea masini cu dovada ca eu sunt proprietar si ca a fost vanduta mie, "trasferimento di proprietà " sau "passaggio " doar ca, contractul de proprietate nu il am in original, as putea innmatricula masina fara original, ? Cica mie mi-a fost dat certificat digital cu cod de scannare si ca nu se mai da de ala de hartie... ma intreb daca o pot innmatricula si ce acte mi-ar mai trebui, mulțumesc țin să menționez din nou că maşina e pe numele meu aici in Italia!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 10:22, 14 Iunie 2021
Va trebui sa vorbiti cu cei de la DRPCIV, despre situatia dvs. Lista documentelor cerute e aici :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal digital (auto) vs stampila crispus crispus Buna ziua, Am cumparat o masina si momentan detin doar o copie in original al contractului de vanzare cumparare. Urma ca vanzatorul sa \"vizeze\" restul de ... (vezi toată discuția)
Cum vand o masina inmatriculata in ro din afara tarii? marius678 marius678 cum vand o masina inmatriculata in RO din afara tarii? Atat eu cat si masina nu suntem pe teritoriul RO. Am 2 variante: o vand la un roman care va vrea sa o ... (vezi toată discuția)
Codul rutier, contraventii !prezentarea documentelor in copie ( xerox sau digitala) la un ... white2 white2 Prezentarea documentelor in copie ( xerox sau digitala) la un control de rutina auto este contraventie ? (vezi toată discuția)