avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nedepunere duplicat al probelor administrate necesare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nedepunere duplicat al probelor administrate necesare părților

Am contestat o amendă de circulație iar intimata nu a depus în copie un exemplar din probele administrate care trebuia să-mi fie distribuit mie(înregistrare video aparat radar), astfel că nu am putut să formulez apărare pe marginea acestor probe. Am cerut și obținut de la judecătorie copie de pe această probă, pe un suport al meu(stick), însă nu am izbutit să deschid înregistrarea video. Contestația mi-a fost respinsa și urmeaza sa fac apel. Nerespectarea obligației intimatei de a depune duplicat al probelor aduse și omisiunea instanței de a semnala lipsa lor pot fi motive, pe lângă altele, de a susține apelul, adică dacă sunt argumente de luat in seamă? Va mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 14 Iunie 2021
janvorovenci, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 13:00, 14 Iunie 2021
La infatisare ati putut viziona acea inregistrare ? Instanta a vizionat acea inregistrare ? In apel trebuie sa aveti motive de a contesta hotarirea judecatoreasca data in prima instanta. Vedeti ce scrie in hotarirea data de judecator, ca sa o puteti contesta (de ce ar fi gresita).
O discutie asemanatoare a mai aparut nu de mult. poate va e de folos in privinta vizionarii :
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ieri 3.07.2022 in localitatea oreavu din județul ... Viocri Viocri Buna ziua, ieri 3.07.2002 in localitatea Oreavu din județul Vrancea am fost oprit de un echipaj al poliției rutiere care mi a cerut documentele fără a mi ... (vezi toată discuția)
Rog ajutor . repunere pe rol contestatie 123km/h pe restrictie 70km/h buna ... Nickolas887 Nickolas887 repunere pe rol contestatie 123km/h pe restrictie 70km/h buna ziua va rog un raspuns ce sanse am ? cum pot sa formulez ca eu nu am fost in acel sector de ... (vezi toată discuția)
Contestare p-v de constatare a contraventiei - amenda radar gabi1981 gabi1981 Buna ziua, si multumesc anticipat pentru raspunsuri. Am contestat un proces verbal pentru amenda radar (motivul: nu circulam cu 75km/ora asa cum a mentionat ... (vezi toată discuția)