avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am 2 nepoti, unul de 1,10 luni si unul de 7 luni. ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am 2 nepoti, unul de 1,10 luni si unul de 7 luni. Fiica a inceput ...

Am 2 nepoti, unul de 1,10 luni si unul de 7 luni. Fiica a inceput munca de 3 luni. Doresc sa stiu daca dreptul de insertie il primeste doar pt cel mic sau pt amandoi . S-a depus dosar doar pt ultimul, dar nu trebuie si pt primul?? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:58, 15 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se acorda numai pentru un singur copil ... este un mare vid legislativ in aceasta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent inserție Andreea Buta Andreea Buta Bună ziua m am prezentat azi la direcția sociala pt a mi se da o adeverința pt locul de munca. încep munca mai devreme de cei 2 ani ai copilului și doresc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o pereche de gemeni care unul din ei la varsta ... Nutz21 Nutz21 Buna ziua, am o pereche de gemeni care unul din ei la varsta de 2 ani a primit incadrare in handicap pana la 3 ani. Acum la 3 ani nu i sa mai prelungit ... (vezi toată discuția)
Cuantumul indemnizatiei pentru concediu de maternitate daca te afli in somaj nicoletamoroianu nicoletamoroianu Buna ziua.Am si eu o nelamurire si daca se poate sa ma ajutati.Am lucrat la [Editat] 1 an fara o zi adik pe data de 6 martie mi-a incetat contractul de munca ... (vezi toată discuția)