avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua,mă poate obliga angajatorul să-mi deschid ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua,mă poate obliga angajatorul să-mi deschid alt cont ...

Bună ziua,mă poate obliga angajatorul să-mi deschid alt cont la altă bancă agreată de el,pentru a-mi vira salariul?
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 04:53, 18 Iunie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
@gigi Aveti si varianta sa cereti sa fiti platit in numerar! Un premier declara ca primeste drepturile banesti cash, la fel un celebru fost vice la camera. Mai mult, niciunul nu are cont bancar. Deci se poate! [ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 18 Iunie 2021
DlGoe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligata de angajator sa-mi deschid cont la o anumita banca alexiaalina alexiaalina Pot fi obligata sa-mi deschid cont la o banca anume impusa de angajator pentru a-mi putea primi salariul?? multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Card angajat AlexandruV AlexandruV Buna ziua! Situatie e in felul urmator: mama mea are un card deschis la o banca unde primeste pensia. In paralel este angajata al unei firme de distributie ... (vezi toată discuția)
Pot fi oblicat de angajatorul meu sa imi fac card bancar la o anumita banca? dionis456 dionis456 Buna ziua, Pana acum cateva luni fiecare angajat avea card la ce banca dorea. De cateva luni, administratorul societatii, tot incearca sa neconvinga/forteaza ... (vezi toată discuția)