avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, ma poate lamuri cineva dacă exista ceva ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, ma poate lamuri cineva dacă exista ceva în legislație ...

Bună ziua, ma poate lamuri cineva dacă exista ceva în legislație cu privire la amplasarea băncilor între blocuri și în apropierea acestora?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:52, 16 Iunie 2021
nu am auzit de asa ceva.....insa sunt mai multe de discutat...cine a instalat bancile,al cui este terenul pe care s-au instalat
Autoritatile publice locale,decid amplasarea de banci in parcuri si alte drumuri publice

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Complex rezidential curatenie spatii care nu sunt in proprietate bicu_23 bicu_23 Buna ziua, Sunt administratorul unui bloc dintr-un complex rezidential din capitala. In acest complex dezvoltatorul a construit doua parcuri cu banci,spatii ... (vezi toată discuția)
Amplasarea antenelor gsm ContSters62736 ContSters62736 care sint actele normative care trebuiesc respectate pentru amplasarea antenelor GSM pe blocuri. am cautat ceva timp pe net dar nu am gasit decit niste ordine ... (vezi toată discuția)
Soferi iresponsabili pe drum privat Costi A Costi A Locuiesc într-un cartier rezidențial- ansamblu de 9 blocuri. În interiorul cartierului avem implementate mai multe sensuri unice evidențiate cu marcaj pe ... (vezi toată discuția)