Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara... am o datorie din 2016 la vodafone... ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara... am o datorie din 2016 la vodafone... executot a ...

Buna seara... am o datorie din 2016 la vodafone... executot a fost BEJ.executoris, intre timp au cesionat datoriile sau ce aveau si m-am trezit cu kredit incaso... executoris au pus poprire pe cont, kredint incaso nu... ce pot face? Un sfat?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 21:39, 15 Iunie 2021
Buna ziua, faceti contestatie la executare. Este posibil ca datoria sa fie prescrisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe cont bancar mariustec mariustec Buna ziua..am fost astazi pe la banca si am avut \"surpriza\" sa aflu ca am o poprire de 3200 de lei pusa de un executor judecatoresc..mentionez ca am avut un ... (vezi toată discuția)
Executare silita, credit neplatit IonCristescu IonCristescu Buna seara, In anul 2010 am luat un credit bancar , firma pentru care lucram la foarte scurt timp si-a inchis portile iar eu am fost nevoit sa plec din tara ... (vezi toată discuția)
Dupa 6 ani am primit o scrisoare de executare silita de la firma de recuperare kredit inkasio , au dreptul sa faca acest lucru dupa atata timp? mihaeladdd5 mihaeladdd5 Dupa 6 ani am primit o scrisoare de executare silita de la firma de recuperare kredit inkasio , au dreptul sa faca acest lucru dupa atata timp?Eu nu am nici un ... (vezi toată discuția)