avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara... am o datorie din 2016 la vodafone... ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara... am o datorie din 2016 la vodafone... executot a ...

Buna seara... am o datorie din 2016 la vodafone... executot a fost BEJ.executoris, intre timp au cesionat datoriile sau ce aveau si m-am trezit cu kredit incaso... executoris au pus poprire pe cont, kredint incaso nu... ce pot face? Un sfat?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 21:39, 15 Iunie 2021
Buna ziua, faceti contestatie la executare. Este posibil ca datoria sa fie prescrisa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe cont bancar mariustec mariustec Buna ziua..am fost astazi pe la banca si am avut \"surpriza\" sa aflu ca am o poprire de 3200 de lei pusa de un executor judecatoresc..mentionez ca am avut un ... (vezi toată discuția)
Am avut un contract incheiat cu vodafone(abonament ... ruscanu stancuta ruscanu stancuta buna seara , Am avut un contract incheiat cu Vodafone(abonament ) pt.2 ani pe care am vrut sa-l reziliez in urma unor nemultumiri si mi sa spus ca nu-i ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in 2019 am avut un credit la un ifn si anume ferratum,ulterior ... Madi1989 Madi1989 Buna ziua. In 2019 am avut un credit la un ifn si anume Ferratum,ulterior a venit perioada de pandemie,am amanat,bineinteles ca mi-au adaugat dobanzi pana la ... (vezi toată discuția)