avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am început un proces pentru o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am început un proces pentru o împărțire de pământ ...

Bună ziua!
Am început un proces pentru o împărțire de pământ între moștenitori. Nu ne înțelegem cu celelalte părți și am vrut sa închid procesul, doar ca ceilalți vor sa continue procesul. Întrebare, daca as schimba avocatul trebuie sa o iau de la început cu cheltuielile sau se iau în considerare toate cheltuielile de pana acum?
Menționez ca cei 2 avocați, al meu și a părții celelalte sunt frați și nu prea am încredere în ei.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
daca schimbati avocatul, se iau in considerare doar taxele ce le-ati achitat la stat, dar onorariul avocatului va trebui achitat din nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajarea unei proprietati intre mostenitori fara ca 2 sa fie de acord CristianCH CristianCH Buna ziua, Situatia este urmatoarea : In urma decesului din 2002 al parintilor fara a lasa un testament scris, au ramas 3 frati care mostenesc un ... (vezi toată discuția)
Separare de succesiune Cik22 Cik22 Bună ziua, Nu este cel mai potrivit titlu pentru acest subiect însă sper să mă fac înțeles și totodată adresez rugămintea de a primi răspunsuri ... (vezi toată discuția)
Ieșire din indiviziune Fratii Fratii Buna ziua, suntem trei frati care am mostenit in mod egal un apartament dupa moartea parintilor. Ceilalti doi frati sunt plecati din tara de foarte mult timp, ... (vezi toată discuția)