avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Pus la plata pentru amenzile rudelor
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Pus la plata pentru amenzile rudelor

Bună-seara!
Am nevoie de un răspuns neaparat. Pot veni executări silite unu bătrân, din cauza amenzilor de circulație a nepotului doar pt ca au același domiciliu!? Este normal ca acesta sa fie somat sa plătească o suma într-un cont în termen de 15 zile dat fiind ca nu dansul este persoana care a primit amenzile??
Menționez ca tânărul are și salariu și mașina pe numele sau deci se putea pune propire fără sa se mai ajungă la alte rude..
Cine este vinovat pentru aceasta întâmplare? Primăria din comuna sau?
Va mulțumesc mult!
Nu răspundeți dvs pt sancțiunile contravenționale aplicate nepotului,acesta poate fi executat pe bunurile sale.Nu se pune problema executării unui imobil pt amenzi de circulație și în nici un caz imobilul.dvs nu.poate fi executat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună-seara! am nevoie de un răspuns neaparat. pot veni executări ... Vln. Mada Vln. Mada Bună-seara! Am nevoie de un răspuns neaparat. Pot veni executări silite unui bătrân, din cauza amenzilor de circulație a nepotului doar pt ca au ... (vezi toată discuția)
Procese verbale adrian_94 adrian_94 amenzile de circulatie trimise prin posta recomandate daca nu se semneaza pt. ridicarea scrisorilor , ce se intampla cu ele daca a trecut mai mult de 6 luni de ... (vezi toată discuția)
Amenzile auto se prescriu sau nu ? hageogeo hageogeo Potrivit art 127 alin (1) din Codul de procedura fiscala, Republicat, cu modificarile sicompletarile ulterioare, dreptul de a cere executarea silita a ... (vezi toată discuția)