avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... comunicarea citatiilor prin e-mail
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

comunicarea citatiilor prin e-mail

Buna ziua,
Am depus o cerere de apel care mi-a fost comunicata prin e-mail. Data trimiterii e-mailului a fost 28.01.2021, data la care eu am intrat pe email si am accesat link-ul respectiv a fost data de 01.02.2021. Cererea de apel a fost depusa pe 12.02.2021, insa instanta a considerat ca este tardiv introdusa. As dori sa stiu care este termenul de care se tine cont in comunicarea prin email, nu este data confirmarii adica data de 01.02.2021? Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 17 Iunie 2021
Chestiuta, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Instanta de apel are in vedere data la care ati trimis,prin e-mail, cererea de apel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere apel Bake Bake se poate trimite cererea de apel prin email?în ce conditii?Multumesc. (vezi toată discuția)
Tardivitate contestatie executare silita Chestiuta Chestiuta Buna ziua, Am depus o contestatie la executare, insa dupa termenul de 15 zile.Problema este ca eu nu am fost acasa si am fost anuntata de administratora ca am ... (vezi toată discuția)
Vrei sa primesti zilnic newslettterul avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Constant, unii abonati ai newsletterului gratuit produs de Avocatnet.ro ne semnaleaza faptul ca se intampla sa primeasca cu intarziere newsletterul, sa il ... (vezi toată discuția)