Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Denumire functie aferenta COR scrisa gresit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Denumire functie aferenta COR scrisa gresit

Denumire aferenta COR scrisa gresit

Buna ziua,
Am modificat o functie si un COR si in loc de "Conducator ............" cum este trecut in COR-ul respectiv am scris din greseala "Coordonator..............." Cat este de gresit acest lucru? poate fi atacat in instanta? ar trebui sa remediez cumva situatia?


Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:15, 17 Iunie 2021
Poate fi vorba despre o eroare materiala ... se poate intocmi un act rectificativ la cel in care s-a mentionat gresit denumirea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional gresit petronel11 petronel11 Am intocmit mai multe acte aditional gresite, defapt am gresit litera dar este specificat punctul de exemplu: in loc de J <<salariul>> am pus I ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu o greseala in numele cumparatorului mariana26 mariana26 Buna seara Va rog sa i.mi raspundeti si mie la aceasta intrebare. In 2004 am vindut apartamentul nepoatei mele si dupa atita timp ne.am dat seama ca numele ... (vezi toată discuția)
Sediul asociatiei de proprietari este gresit in toate actele marianamariana2012 marianamariana2012 poate fi contestata activitatea asociatiei de proprietari daca sediul a fost trecut gresit in hotararea judecatoreasca de infiintare?.greseala nu a fost ... (vezi toată discuția)